4 Ateliere de teatru și muzică pentru copii 4-6 ani

300.00lei

Care sunt cele mai importante resurse ale unui copil preșcolar? Energia si libertatea de exprimare. Și atunci, de ce ar putea participa la un atelier de teatru și muzică? Pentru a folosi energia proprie în cadrul unei echipe care-i va oferi un sentiment de ”împreună”, pentru că va avea ocazia să-și conecteze corpul cu vocea creând personaje diverse. Pentru a întâni alți copii pasionați de povești, de cuvinte și de muzică.

Locația: acest atelier are loc doar în Popești Leordeni

Pentru moment, nu se pot face plăți pe site. Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Categorie:

De ce teatru?

joaca „de-a altcineva” e instrumentul perfectibil pe care îl folosim pentru a cunoaște, pentru a descoperi, pentru a asculta.

pentru că este un mod de cunoaștere complet: corp, gândire, simțuri, emoții, imaginaț Învățăm intrând în poveste și nu doar gândindu-ne la ea

pentru ca un personaj să fie interesant, trebuie să observăm, să descoperim și să înțelegem cum gândește, cum comunică atunci când vrea să obțină ceva, cum se mișcă.

Îmbinând actoria cu muzica…

…ne propunem să le oferim copiilor posibilitatea de a învăța cum să spună povești vii, să vadă și să asculte în profunzime.
În atelierele noastre, muzică are și valențe vizuale, spațiale și narative.

Folosim o combinație de metode…

…recunoscute care îmbină muzica și actoria, precum Orff-Schulwerk si Dalcroze. Considerăm de asemenea că este important să ne ascultăm învățăceii și să ne adaptăm nevoilor individuale ale fiecăruia.

Un curs mixt de actorie și muzică va contribui treptat la armonia fizică și psihică a copiilor. Scopul este să le dezvoltăm un psihic nuanțat, bogat și un corp sensibil, flexibil.

Ce îi propunem fiecărui participant?

să colaboreze cu toți ceilalți copii pentru că teatrul este arta de a spune povești împreună cu o echipă, de aici și necesitatea de a fi receptiv la ideile colegilor. Cu alte cuvinte, să formeze o comunitate;

alegerea poveștilor și metodele de lucru folosite vor permite să-și dezvolte motivația pentru a descoperi, interpreta și răspunde la situațiile în care se află personajele;

va fi încurajat să spună ce gândește și îndrumat să-și structureze ideile, să ia decizii, oferindu-i un mediu confortabil să imagineze și să aibă încredere în el, în colegi, în poveste;

vrem să contribuim la creșterea unor viitori adulți care vor spune DA cu bucurie și entuziasm atunci când vor iesi la karaoke, pentru că vor avea o asociere pozitivă cu muzica;

când spunem joc , spunem efort și libertate, spunem disciplină, dar și râs zgomotos.

Un copil care se joacă va fi un adult care știe să gândească.

Știm că avem mult de dăruit copiilor. Și că predăm bine, echilibrăm asimilarea de cunoștințe cu distracția și râsul zgomotos.

Recomandări

„Buna, Andreea! Mara mi-a spus ca a fost prea scurt, mai vroia 😊 Mi-a povestit ca au studiat instrumente muzicale si ca au avut o imagine mare pe perete. Ca au dansat, acultat muzica si cantat. A incercat sa imi spuna ceva de un joc, dar nu isi mai amintea exact. In concluzie, i-a placut mult, multumim 😊

„Baietelul meu s-a distrat invatand prin joc sa faca fata diferitelor provocari intalnite in viata de zi cu zi. Un curs foarte fain.”

Unde se țin cursurile de teatru și muzică

Orar

Programul poate suferi modificări în funcție de orarul copiilor

În centrul Bucureștiului:
Luni     grupa 13-17 ani  de la 9.30- 11.30 (Vom ține cont de orarul celor care se vor înscrieîn centru, lângă Parcul Cișmigiu.
Miercuri: grupa 13-17 ani   de la 16.00-18.00 în centru, în spatele Ateneului
               grupa 6-8 ani     de la 18.00-20.00  în centru, în spatele Ateneului

Sâmbătă:    în centru, lângă Parcul Cișmigiu.

                    grupa 6-8 ani ,   de la 10.00- 12.00

                    grupa 9-12 ani,   de la 12.30-14.30

                    grupa 13-17 ani, de la 15.30-17.30

 

În Popești Leordeni:
 

luni:  grupa 6-8 ani, de la 17.00-19.00

marți:  grupa 4-6 ani   de la 17.00- 18.00

            grupa 9-12 ani, de la 18.10-20.10

 

Înscrie-te la newsletter