CARINA PAVEL

Trainer pentru orele de muzică – Popești Leordeni

 

Sunt Carina Pavel, un om energic și creativ, care iubește să predea copiilor. Am studiat flaut la Universitatea de Muzică din București (masterat finalizat în 2022) Mi-am continuat studiile la Syddansk Musikkonservatorium din Odense (Danemarca) prin programul Erasmus+.
Am colaborat cu Orchestra Simfonică București, Orchestra Altissimo și European Spirit of Youth Orchestra și Filarmonica Oltenia. Am concertat ca solistă la Ateneul Român, Muzeul George Enescu, Filarmonica din Pitești, precum și în Franța, la Biserica Sf. Maria Magdalena din Gennevilliers.

Am susținut recitaluri în Sala mică a Ateneului Român, Foaierul Operei Naționale din București, Muzeul Național George Enescu, Centrul de Artă Tinerimea Română, Sala Dalles, Camera de Comerț și Industrie a României, Muzeul C. I. Nottara, precum și în Germania, la Kurhaus Göggingen.
Am colaborat cu flautiștii Michael Hasel (Filarmonica din Berlin) Teodor Țîrlea (Norrköpings Symfoniorkester), Alexis Roman (Opera din Helsinki), Marko Zupan (concertist în Berlin), Mihaela Goldfeld (Filarmonica din Bremen), Janos Balint (Conservatorul de muzică din Detmold), Tommaso Bisiak (Orchestre de Flutes Français) și Zofia Neugebauer ( Orchestra Simfonică din Lucerna).
Acum predau lecții de flaut și la Școala de muzică Cantabile și mă implic în diverse proiecte muzicale, precum organizarea concertelor în cafenele și spații neconvenționale.

Dezvoltare personală prin teatru și muzică

Cursuri de teatru pentru copii, tineri și adulți

Unde se țin cursurile de teatru și muzică

Orar

Programul poate suferi modificări în funcție de orarul copiilor

Centrul Bucureștiului: 

joi    grupa 9-12 ani,              de la 18.00-20.00

sâmbătă    grupa 6-8 ani ,   de la 10.00- 12.00

                    grupa 9-12 ani,   de la 12.30-14.30

                    grupa 13-17 ani, de la 15.30-17.30

 

Popești Leordeni

luni:  grupa 6-8 ani, de la 17.00-19.00

marți:  grupa 9-12 ani, de la 18.00-20.00

 

Înscrie-te la newsletter