Despre noi

Ce-ar fi…

Dac-Ar Fi

Dac-Ar Fi e ideea care încolțește în noi atunci când vrem să schimbăm ceva, e primul pas dintr-o posibilă călătorie, e gândul care ne face poftă să ne provocăm și să inventăm. E impulsul care declanșează un carusel de dorințe, aspirații, voințe pe care fiecare le afirmăm în contactul nostru cu lumea și care la teatru devin vii, posibile, adevărate.

Dac-Ar Fi este locul care îi așteaptă pe toți cei dornici să intre în contact cu lumea teatrului. Teatrul este joc și o formă de călătorie. Spune Pippo Delbono că atunci când „corpul e prins în dimensiunea călătoriei, în activitate, gândirea e mai concretă, mai justă, mai adaptată la situație”. Și mai dornică să relaționeze. Jocul presupune o înțelegere a necesității regulilor, antrenează curiozitatea și implicarea. Pentru că este acțiune, el încurajează procesul de luare a deciziilor.

Prin metodele de lucru folosite, vei recupera, fie că ai 15 sau 50 de ani, abilitatea de a vorbi la persoana I „Ce-ar fi dacă eu aș fi pus într-o situație dată?”. Vei înțelege astfel ce înseamnă să gândești, să vorbești, să acționezi ca „alții” – personajele, în cadrul unor constrângeri date.

Ateliere mixte de teatru și muzică împreună cu doi pedagogi

Dezvoltare personală prin teatru și muzică

Cursuri de teatru pentru copii, tineri și adulți

Unde se țin cursurile de teatru și muzică

Orar

Programul poate suferi modificări în funcție de orarul copiilor

Centrul Bucureștiului: 

joi    grupa 9-12 ani,              de la 18.00-20.00

sâmbătă    grupa 6-8 ani ,   de la 10.00- 12.00

                    grupa 9-12 ani,   de la 12.30-14.30

                    grupa 13-17 ani, de la 15.30-17.30

 

Popești Leordeni

luni:  grupa 6-8 ani, de la 17.00-19.00

marți:  grupa 9-12 ani, de la 18.00-20.00

 

Înscrie-te la newsletter