Termeni și condiții

Site-ul ateliereledacarfi.ro este deținut si administrat de societatea COMPANIA DE TEATRU DAC-AR FI SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. J40/13321/07.10.2019., reprezentată de Gofiță Andreea, având funcția de Administrator, e-mail contact@ateliereledacarfi.ro.

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc si constituie “conținutul” site-ului ateliereledacarfi.ro, care și reprezintă proprietatea Companiei de Teatru Dac-ar fi S.R.L.
Orice persoană care accesează siteul (utilizator) acceptă că orice accesare sau vizitare a site-ului, a oricărei pagini din acesta, precum si a oricărei componente constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor; neacceptarea Termenilor și Condițiilor de către utilizatori îi obligă să înceteze accesarea lui.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în orice alte scopuri se poate face numai cu acordul scris și prealabil al administratorului site- ului. Se interzice copierea, reproducerea, publicarea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată a conținutului site-ului efectuate în alte scopuri decât cel personal.
Utilizatorii se obligă să furnizeze la accesarea și utilizarea site-ului date și informații valide, veridice în scopul de a oferi sau de a beneficia de servicii prin intermediul Site-ului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra în condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Vă informăm că datele personale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorului Site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime ale serviciilor oferite pe internet, ale serviciilor având ca scop reclama, marketing și publicitate și servicii de comunicații electronice.

Dacă sunteți beneficiar al unuia dintre produsele/proiectele/atelierele noastre sau sunteți abonat la newsletter

COMPANIA DE TEATRU DAC-AR FI SRL utilizează datele personale relevante pentru a furniza informații despre rapoartele de activitate, proiecte, evenimente, întâlniri, cursuri, workshopuri, ateliere, sondaje sau orice alte informații relevante pentru zona artistică sau care țin de activitatea noastră.

COMPANIA DE TEATRU DAC-AR FI SRL poate utiliza de asemenea datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter despre activitatea noastră, proiecte, comunicatele de presă, invitații la evenimente și orice alte informații relevante, dar numai dacă v-ați abonat sau ne-ați dat consimțământul pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter în viitor făcând click pe „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul sau să ne scrieți la contact@ateliereledacarfi.ro. În acest context datele utilizate sunt numele, ocupația, e-mailul, telefonul, datele de identificare.

Dacă sunteți colaborator (inclusiv voluntari), partener sau un furnizor de servicii al / pentru COMPANIA DE TEATRU DAC-AR FI SRL

COMPANIA DE TEATRU DAC-AR FI SRL utilizează datele dvs. personale relevante pentru a menține relația contractuală.
COMPANIA DE TEATRU DAC-AR FI SRL utilizează datele dvs. de contact pentru
a comunica cu dvs. în legătură cu servicii sau proiecte.
Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum și alte date personale pe care ni le puteți furniza direct.

Dacă sunteți utilizator al site-ului nostru
Folosim datele personale pe care le colectăm de la dvs. când vizitați site-ul pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul.

COMPANIA DE TEATRU DAC-AR FI SRL îșă rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime orice informație regăsită pe site, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.ateliereledacarfi.ro

Unde se țin cursurile de teatru și muzică

Orar

Programul poate suferi modificări în funcție de orarul copiilor

Centrul Bucureștiului: 

joi    grupa 9-12 ani,              de la 18.00-20.00

sâmbătă    grupa 6-8 ani ,   de la 10.00- 12.00

                    grupa 9-12 ani,   de la 12.30-14.30

                    grupa 13-17 ani, de la 15.30-17.30

 

Popești Leordeni

luni:  grupa 6-8 ani, de la 17.00-19.00

marți:  grupa 9-12 ani, de la 18.00-20.00

 

Înscrie-te la newsletter