ADULȚI

Dacă excesul de tehnologie a produs anxietate, e momentul să afirmăm mai vehement că suntem un sistem sensibil care râde, plânge, se bucură, are frici, se enervează, care gândește și are amintiri de povestit față-n față. Nu putem trăi fără comunicare, acțiune și fără a da semnificație vieții. Este împotriva felului în care am fost creați să ne mai ascundem atât de mult în spatele monitoarelor. 

Teatrul și muzica sunt instrumentele perfecte care să ne apropie de noi și de ceilalți. O data pe săptămână, timp de două ore, această lume fragmentată se unește și poate redescoperi miracolul vieții. Te invităm să te înscrii la atelierele mixte de teatru și muzică pentru adulți. 

Gândirea activă e precedată, acompaniată și urmată de acțiune. Gândirea activă înseamnă să ai intenții, să propui soluții, să faci un plan mental, să formezi imagini mentale pe care apoi să le comunici. 

Cântărim o decizie, o aprobăm sau dezaprobăm, empatizăm cu ea sau o respingem. Suntem puși într-un context de viață reală.Pentru a ne anima gândirea, este nevoie de interacțiune fizică, psihologică și verbală. Într-un spațiul real, concret.

Noi oferim tot acest proces în cadrul atelierelor noastre, așa că nu ezita să ne cunoști. 

Ce am obținut propunând ateliere mixte de actorie și muzică? În primul rând am conștientizat cu toții că propriul corp este un vehicul al sentimentelor, emoțiilor, imaginilor, ideilor, ne-am lărgit cercul de interese și am descoperit chiar și dincolo de mască un imens Celălalt care există în lumea teatrului

Atelier în construcție

Unde se țin cursurile de teatru și muzică

Orar

Programul poate suferi modificări în funcție de orarul copiilor

Centrul Bucureștiului: 

joi    grupa 9-12 ani,              de la 18.00-20.00

sâmbătă    grupa 6-8 ani ,   de la 10.00- 12.00

                    grupa 9-12 ani,   de la 12.30-14.30

                    grupa 13-17 ani, de la 15.30-17.30

 

Popești Leordeni

luni:  grupa 6-8 ani, de la 17.00-19.00

marți:  grupa 9-12 ani, de la 18.00-20.00

 

Înscrie-te la newsletter