Am restrâns activitatea , dar am ținut la posibilitatea de a preda live în toată această perioadă. Anunțăm că suntem în etapa în care putem lansa cursuri noi pentru toate grupele de vârstă începând din 17 septembrie.

Un curs mixt de actorie și muzică va contribui treptat la armonia fizică și psihică a copiilor și adolecenților. Scopul nostru a fost și este să le dezvoltăm un psihic nuanțat, bogat și un corp sensibil, flexibil.

Ce am obținut propunând ateliere mixte de actorie și muzică? În primul rând am conștientizat cu toții că propriul corp este un vehicul al sentimentelor, emoțiilor, imaginilor, ideilor, ne-am lărgit cercul de interese și am descoperit chiar și dincolo de mască un imens Celălalt care există în lumea teatrului.

De ce am optat pentru un curs mixt de actorie și muzică?
• Pentru că ritmul stă la baza relației dintre oameni. Ajutându-ne de el, învățăm să elaborăm un ritm al gestului, al frazei.
• Pentru că însăși viața e o pulsație ritmică. „La fiecare situație precisă de viață, ființa vibrează într-un mod specific” (Giorgio Strehler)
• Și nu în ultimul rând, pentru că ritmul ne sincronizează inimile și mințile datorită faptului că el este auzit și interiorizat la fel de toți cei prezenți.

În atelierele noastre gândim cu voce tare.

Ateliere de teatru și muzică împreună cu doi pedagogi. Grupe formate din 10-12 participanți. Invităm copiii și adolescenții să spunem împreună povești.

Unde se țin cursurile de teatru și muzică

Orar

Programul poate suferi modificări în funcție de orarul copiilor

Centrul Bucureștiului: 

joi    grupa 9-12 ani,              de la 18.00-20.00

sâmbătă    grupa 6-8 ani ,   de la 10.00- 12.00

                    grupa 9-12 ani,   de la 12.30-14.30

                    grupa 13-17 ani, de la 15.30-17.30

 

Popești Leordeni

luni:  grupa 6-8 ani, de la 17.00-19.00

marți:  grupa 9-12 ani, de la 18.00-20.00

 

Înscrie-te la newsletter